De Bachelorette: Niek haalt uit naar Gaby: ''Wat ben jij kinderachtig''

De Bachelorette: Niek haalt uit naar Gaby: ''Wat ben jij kinderachtig''

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Het werd een spannende race tussen Niek en Joey in de finale van De Bachelorette. Joey maakte vanaf het begin al iets los bij Gaby Blaaser, maar Niek mengde zich steeds meer in de strijd.

''Dit slaat gewoon helemaal nergens op''
Uiteindelijk ging de laatste roos toch naar Joey. "Krijg maar de tering, dat is letterlijk wat ik dacht", zei hij hierover. In de laatste uitzending van afgelopen woensdag kreeg Niek zelfs nog een extra trap na als blijkt dat Gaby liever Jordy meegenomen had. "Eén grote poppenkast", aldus de verliezer.

Bekijk het fragment uit het interview met RTL Boulevard in de video hieronder.

De finale van De Bachelorette is nu te zien op Videoland.

<em>De Bachelorette</em>: Niek haalt uit naar Gaby: ''Wat ben jij kinderachtig'' Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Het werd een spannende race tussen Niek en Joey in de finale van De Bachelorette. Joey maakte vanaf het begin al iets los bij Gaby Blaaser, maar Niek mengde zich steeds meer in de strijd. ''Dit slaat gewoon helemaal nergens op''Uiteindelijk ging de laatste roos toch naar Joey. "Krijg maar de tering, dat is letterlijk wat ik dacht", zei hij hierover. In de laatste uitzending van afgelopen woensdag kreeg Niek zelfs nog een extra trap na als blijkt dat Gaby liever Jordy meegenomen had. "Eén grote poppenkast", aldus de verliezer. Bekijk het fragment uit het interview met RTL Boulevard in de video hieronder. De finale van De Bachelorette is nu te zien op Videoland. Bachelorette-Jordy denkt al aan trouwen met Gaby Blaaser 'We gaan toch nog op date!' (video) Bekijk deze video » Bachelorette-Niek gepikeerd door actie Gaby Blaaser: "Ik had moeten opstaan en weglopen" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
De Bachelorette: Niek haalt uit naar Gaby: ''Wat ben jij kinderachtig''

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Bachelorette: Niek haalt uit naar Gaby: ''Wat ben jij kinderachtig'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV