Zien: Vincent Wevers ontkent aantijgingen

Zien: Vincent Wevers ontkent aantijgingen

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Het was dagelijks kleineren, schelden, intimideren en eigenlijk precies hetzelfde rijtje als we bij Gerrit Beltman hebben gezien. Zo vertelde oud-turnster Joy Goedkoop bij Studio Sport: ''Ik ben ook geslagen en geschopt, maar vooral het feit dat er niet gekeken wordt naar je als mens. Gevoelens mochten er niet zijn."

Reactie Wevers
Meerdere turnsters verklaarden het slachtoffer te zijn van intimidatie en manipulatie door Wevers. Bij de NOS reageert hij voor het eerst op alle aantijgingen. De trainer ontkent in het verleden zijn pupillen fysiek te hebben mishandeld.

Bekijk het hele interview van de NOS met Vincent Wevers in de video hieronder.

Zien: <em>Vincent Wevers</em> ontkent aantijgingen Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Het was dagelijks kleineren, schelden, intimideren en eigenlijk precies hetzelfde rijtje als we bij Gerrit Beltman hebben gezien. Zo vertelde oud-turnster Joy Goedkoop bij Studio Sport: ''Ik ben ook geslagen en geschopt, maar vooral het feit dat er niet gekeken wordt naar je als mens. Gevoelens mochten er niet zijn." Reactie WeversMeerdere turnsters verklaarden het slachtoffer te zijn van intimidatie en manipulatie door Wevers. Bij de NOS reageert hij voor het eerst op alle aantijgingen. De trainer ontkent in het verleden zijn pupillen fysiek te hebben mishandeld. Bekijk het hele interview van de NOS met Vincent Wevers in de video hieronder. Joy Goedkoop onthult: "Bondstrainer Vincent Wevers heeft mij mishandeld" (video) Bekijk deze video » Sanne Wevers reageert emotioneel op aantijgingen vader Vincent Wevers (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Vincent Wevers ontkent aantijgingen

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Vincent Wevers ontkent aantijgingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV