Roger Federer tennist op dak met meisjes die viral gingen (video)

Roger Federer tennist op dak met meisjes die viral gingen (video)

Twee Italiaanse meisjes, Vittoria en Carola, gingen viral met hun tennisfilmpje. De tieners speelden de bal naar elkaar over van het ene dakterras naar het andere dakterras. Het filmpje heeft blijkbaar ook de tennistop bereikt, want niemand minder dan de legendarische Roger Federer kwam de meisjes verrassen. Uiteraard sloeg de Zwitser zelf ook een balletje mee.

Bekijk de verrassing van Roger Federer hieronder in de video van het AD.

<em>Roger Federer</em> tennist op dak met meisjes die viral gingen (video) Twee Italiaanse meisjes, Vittoria en Carola, gingen viral met hun tennisfilmpje. De tieners speelden de bal naar elkaar over van het ene dakterras naar het andere dakterras. Het filmpje heeft blijkbaar ook de tennistop bereikt, want niemand minder dan de legendarische Roger Federer kwam de meisjes verrassen. Uiteraard sloeg de Zwitser zelf ook een balletje mee. Bekijk de verrassing van Roger Federer hieronder in de video van het AD. Bekijk ook Richard Krajicek: "Wachten tot Federer, Nadal en Djokovic niet meer kunnen bewegen" Bekijk deze video » Zien: Rafael Nadal en Roger Federer praten bij na geklungel met Instagram Live Bekijk deze video »
Sport :
Roger Federer tennist op dak met meisjes die viral gingen (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Roger Federer tennist op dak met meisjes die viral gingen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV