NOS: zwarte zaterdag veel drukker dan verwacht ondanks coronacrisis (video)

NOS: zwarte zaterdag veel drukker dan verwacht ondanks coronacrisis (video)

Gisteren was het zwarte zaterdag, de dag waarop de drukte op de Europese wegen door de vakanties zijn hoogtepunt bereikt. Ook gisteren was er sprake van enorme files, met name richting Frankrijk. Ondanks de coronacrisis stappen dus toch nog veel mensen in de auto om er even tussenuit te gaan.

Bekijk de video van de NOS over zwarte zaterdag hieronder.

NOS: <em>zwarte zaterdag</em> veel drukker dan verwacht ondanks <em>coronacrisis</em> (video) Gisteren was het zwarte zaterdag, de dag waarop de drukte op de Europese wegen door de vakanties zijn hoogtepunt bereikt. Ook gisteren was er sprake van enorme files, met name richting Frankrijk. Ondanks de coronacrisis stappen dus toch nog veel mensen in de auto om er even tussenuit te gaan. Bekijk de video van de NOS over zwarte zaterdag hieronder. Bekijk ook Zien: Reizigers halverwege vakantie teruggehaald uit Kroatië 'Echt balen dit' (video) Bekijk deze video » WNL: Twijfel bij vakantiegangers slaat toe 'Steeds terughoudender met boeken' (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS: zwarte zaterdag veel drukker dan verwacht ondanks coronacrisis (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV