Vechtpartij in KLM-vliegtuig naar Ibiza door weigeren mondkapje, bekijk de beelden

Vechtpartij in KLM-vliegtuig naar Ibiza door weigeren mondkapje, bekijk de beelden

Er zijn bizarre beelden opgedoken vanuit een KLM-vliegtuig. Het vliegtuig vertrok van Schiphol naar Ibiza, maar in het toestel brak een vechtpartij uit. Een van de passagiers weigerde namelijk een mondkapje op te doen.

"Kappen, er zijn kinderen hiero"
Het is algemeen bekend dat passagiers in het vliegtuig een mondkapje moeten dragen, maar daar was deze meneer het niet mee eens. Vervolgens brak er een vechtpartij uit, ondanks waarschuwingen van mede-passagiers: "Kappen, er zijn kinderen hiero." Toen het vliegtuig eenmaal veilig op Ibiza was aangekomen, zijn er twee mensen gearresteerd.

Bekijk de beelden van de vechtpartij hieronder in de video van Instagram-account The Mic High Club.

Vechtpartij in <em>KLM</em>-vliegtuig naar Ibiza door weigeren <em>mondkapje</em>, bekijk de beelden Er zijn bizarre beelden opgedoken vanuit een KLM-vliegtuig. Het vliegtuig vertrok van Schiphol naar Ibiza, maar in het toestel brak een vechtpartij uit. Een van de passagiers weigerde namelijk een mondkapje op te doen. "Kappen, er zijn kinderen hiero"Het is algemeen bekend dat passagiers in het vliegtuig een mondkapje moeten dragen, maar daar was deze meneer het niet mee eens. Vervolgens brak er een vechtpartij uit, ondanks waarschuwingen van mede-passagiers: "Kappen, er zijn kinderen hiero." Toen het vliegtuig eenmaal veilig op Ibiza was aangekomen, zijn er twee mensen gearresteerd. Bekijk de beelden van de vechtpartij hieronder in de video van Instagram-account The Mic High Club. Bekijk ook Zien: Na familieruzie & vechtpartij in Deventer straat vol met politiewagens Bekijk deze video » Zien: op deze plekken in Nederland moet je verplicht een mondkap dragen Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vechtpartij in KLM-vliegtuig naar Ibiza door weigeren mondkapje, bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier