Zac Efron heeft stomende ervaring in Down to Earth with Zac Efron (video)

Zac Efron heeft stomende ervaring in Down to Earth with Zac Efron (video)

In de docuserie Down to Earth with Zac Efron reist acteur Zac Efron samen met zijn vriend Darin Olien de hele wereld over. Doel van de reis is om bijzondere projecten met betrekking tot duurzaamheid van dichtbij te bekijken. En dat kan er soms stomend aan toe gaan, zo is in dit fragment te zien.

Bekijk het fragment uit Down to Earth with Zac Efron hieronder.

Down to Earth with Zac Efron is nu te zien op Netflix. De serie bevat acht afleveringen van ongeveer 40 minuten. IMDb-score: 8,2.

Zac Efron heeft stomende ervaring in <em>Down to Earth with Zac Efron</em> (video) In de docuserie Down to Earth with Zac Efron reist acteur Zac Efron samen met zijn vriend Darin Olien de hele wereld over. Doel van de reis is om bijzondere projecten met betrekking tot duurzaamheid van dichtbij te bekijken. En dat kan er soms stomend aan toe gaan, zo is in dit fragment te zien. Bekijk het fragment uit Down to Earth with Zac Efron hieronder. Down to Earth with Zac Efron is nu te zien op Netflix. De serie bevat acht afleveringen van ongeveer 40 minuten. IMDb-score: 8,2. Bekijk ook Zweedse serie Young Wallander binnenkort op Netflix, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Groeten van Gerri met Frank Lammers nu te zien op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Serie :
Zac Efron heeft stomende ervaring in Down to Earth with Zac Efron (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zac Efron heeft stomende ervaring in Down to Earth with Zac Efron (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV