Video: Diederik Ebbinge is terug met ZomerPromenade

Video: Diederik Ebbinge is terug met ZomerPromenade

Video: Diederik Ebbinge is terug met <em>ZomerPromenade</em> Promenade werd begin dit jaar in een klap een grote hit. Dat is presentator Diederik Ebbinge en de cast, bestaande uit Ton Kas, Henry van Loon en Eva Crutzen niet ontgaan. Daarom zijn ze deze zomer terug met een speciale editie: ZomerPromenade. Net zo leuk als Zomergasten, maar niet zo lang. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van Promenade is elke zondag om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Promenade terugkijken bij Gids.tv. Promenade vanaf 2 augustus terug op NPO 3 met zomerversie, bekijk de aankondiging Bekijk deze video » Zien: nieuw seizoen Promenade: ''Zomergasten, maar dan minder lang!'' Bekijk deze video »
TV :
Video: Diederik Ebbinge is terug met ZomerPromenade

Promenade werd begin dit jaar in een klap een grote hit. Dat is presentator Diederik Ebbinge en de cast, bestaande uit Ton Kas, Henry van Loon en Eva Crutzen niet ontgaan. Daarom zijn ze deze zomer terug met een speciale editie: ZomerPromenade. Net zo leuk als Zomergasten, maar niet zo lang.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van Promenade is elke zondag om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Promenade terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Diederik Ebbinge is terug met ZomerPromenade of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen