Video: Merlijn Kamerling over rol in videoclip Kriss Kross Amsterdam & Lil' Kleine

Video: Merlijn Kamerling over rol in videoclip Kriss Kross Amsterdam & Lil' Kleine

Merlijn Kamerling speelt samen met actrice Abbey Hoes een belangrijke rol in de videoclip van het nummer Mij Niet Eens Gezien van Kriss Kross Amsterdam, Lil' Kleine en Yade Lauren. Het was een bijzonder moment voor de zoon van Antonie Kamerling, die het lied oorspronkelijk zong: "Het was af en toe wel moeilijk, maar tegelijkertijd ook mooi", vertelt hij. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

Video: <em>Merlijn Kamerling</em> over rol in videoclip Kriss Kross Amsterdam &amp; Lil' Kleine Merlijn Kamerling speelt samen met actrice Abbey Hoes een belangrijke rol in de videoclip van het nummer Mij Niet Eens Gezien van Kriss Kross Amsterdam, Lil' Kleine en Yade Lauren. Het was een bijzonder moment voor de zoon van Antonie Kamerling, die het lied oorspronkelijk zong: "Het was af en toe wel moeilijk, maar tegelijkertijd ook mooi", vertelt hij. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Isa Hoes over nieuwe versie van Toen Ik Je Zag: ''Antonie zou het geweldig vinden!'' (video) Bekijk deze video » Video: Kriss Kross en Lil' Kleine eren Antonie Kamerling met Mij Niet Eens Gezien Bekijk deze video »
TV :
Video: Merlijn Kamerling over rol in videoclip Kriss Kross Amsterdam & Lil' KleinePraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Merlijn Kamerling over rol in videoclip Kriss Kross Amsterdam & Lil' Kleine of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier