Video: Estavana Polman reageert op knieblessure

Video: Estavana Polman reageert op knieblessure

Handbalster Estavana Polman moet vanwege een knieblessure het komende Europees Kampioenschap missen: "Ik ging trainen en maak een beweging die ik al honderd keer maak. Mijn knie bleef soort van staan. Ik voelde gelijk: het is klaar."

Olympische Spelen 2021?
Polman gaat er vanuit wel gewoon mee te kunnen doen met de Olympische Spelen, volgend jaar zomer: "Dat is over een jaar. Normaal gesproken zou je dat moeten redden en dat is mijn doel." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

Video: <em>Estavana Polman</em> reageert op knieblessure Handbalster Estavana Polman moet vanwege een knieblessure het komende Europees Kampioenschap missen: "Ik ging trainen en maak een beweging die ik al honderd keer maak. Mijn knie bleef soort van staan. Ik voelde gelijk: het is klaar." Olympische Spelen 2021?Polman gaat er vanuit wel gewoon mee te kunnen doen met de Olympische Spelen, volgend jaar zomer: "Dat is over een jaar. Normaal gesproken zou je dat moeten redden en dat is mijn doel." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Estavana Polman geniet na van lunch op Paleis Noordeinde: "Zo speciaal, zo relaxed" Bekijk deze video » Zien: Sylvie Meis op pad met ex Rafael, Estavana, Damián én verloofde Niclas Bekijk deze video »
TV :
Video: Estavana Polman reageert op knieblessurePraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Estavana Polman reageert op knieblessure of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier