Nederlandse actiethriller Commando's vanaf 30 augustus op NPO 3, bekijk de trailer

Nederlandse actiethriller Commando's vanaf 30 augustus op NPO 3, bekijk de trailer

Vanaf 30 augustus is de nieuwe serie Commando's te zien op NPO Plus. Deze actiethriller van Nederlandse bodem gaat over een groep commendo's die in Nigeria een gijzelaar moet redden van ontvoering door Boko Haram. De missie gaat echter volledig mis en krijgt jaren later nog een levensgevaarlijk staartje.

Bekijk de trailer van Commando's hieronder. Commando's is vanaf 30 augustus elke zondag om 20.30 uur op NPO 3. Het hele seizoen van Commando's is vanaf 30 augustus ook te zien op NPO Plus.

Nederlandse actiethriller <em>Commando's</em> vanaf 30 augustus op NPO 3, bekijk de trailer Vanaf 30 augustus is de nieuwe serie Commando's te zien op NPO Plus. Deze actiethriller van Nederlandse bodem gaat over een groep commendo's die in Nigeria een gijzelaar moet redden van ontvoering door Boko Haram. De missie gaat echter volledig mis en krijgt jaren later nog een levensgevaarlijk staartje. Bekijk de trailer van Commando's hieronder. Commando's is vanaf 30 augustus elke zondag om 20.30 uur op NPO 3. Het hele seizoen van Commando's is vanaf 30 augustus ook te zien op NPO Plus. Bekijk ook Zien: deze nieuwe series zijn vanaf juli te zien op NPO Plus Bekijk deze video » Complete serie De Windsors te zien op NPO Plus (video) Bekijk deze video »
Trailer :
Nederlandse actiethriller Commando's vanaf 30 augustus op NPO 3, bekijk de trailer

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nederlandse actiethriller Commando's vanaf 30 augustus op NPO 3, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen