Ik durf het bijna niet te vragen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik durf het bijna niet te vragen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik durf het bijna niet te vragen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start een nieuw seizoen van het programma 'Ik durf het bijna niet te vragen', waarin onbegrepen Nederlanders antwoord geven op de meest indringende en soms choquerende vragen van kijkers. VooroordelenOok rekenen ze in dit programma af met de vooroordelen die mensen over hen hebben. De nieuwe afleveringen zijn de komende dinsdagen rond 22:10 uur te zien op NPO 3. Extreem uiterlijkVanavond komen mensen met een extreem uiterlijk voorbij. Mensen met tatoeages, piercings, een gespleten tong of onderhuidse implantaten. Dat leidt tot vragen als: kick je op aandacht? Is het een verslaving? Versiering of verminking? AntwoordMensen met lichaamsmodificaties geven antwoord op vragen van kijkers die je normaal niet durft te stellen. De Bachelorette: Niek eerlijk over cosmetische ingreep en boete voor verklappen uitslag Bekijk deze video » Olcay Gulsen en Ruud de Wild over relatie: "Wat kijk jij, goorlap!" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma 'Ik durf het bijna niet te vragen', waarin onbegrepen Nederlanders antwoord geven op de meest indringende en soms choquerende vragen van kijkers.

Vooroordelen
Ook rekenen ze in dit programma af met de vooroordelen die mensen over hen hebben. De nieuwe afleveringen zijn de komende dinsdagen rond 22:10 uur te zien op NPO 3.

Extreem uiterlijk
Vanavond komen mensen met een extreem uiterlijk voorbij. Mensen met tatoeages, piercings, een gespleten tong of onderhuidse implantaten. Dat leidt tot vragen als: kick je op aandacht? Is het een verslaving? Versiering of verminking?

Antwoord
Mensen met lichaamsmodificaties geven antwoord op vragen van kijkers die je normaal niet durft te stellen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik durf het bijna niet te vragen
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ik durf het bijna niet te vragen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV