Rapper Kevin staande gehouden door politie, collega Hef lacht hem uit (video)

Rapper Kevin staande gehouden door politie, collega Hef lacht hem uit (video)

Kevin is een ongekend populaire rapper, maar dat neemt niet weg dat ook hij zich netjes aan de regels moet houden. De rapper wordt staande gehouden door de politie, tot hilariteit van collega-rapper Hef die het tafereel vastlegt: "Ze doen hier niet aan etnisch profileren, hè?" Waarom Kevin precies staande werd gehouden, is niet duidelijk.

Bekijk de video van Hef met de staandehouding van Kevin hieronder.

Rapper <em>Kevin</em> staande gehouden door politie, collega <em>Hef</em> lacht hem uit (video) Kevin is een ongekend populaire rapper, maar dat neemt niet weg dat ook hij zich netjes aan de regels moet houden. De rapper wordt staande gehouden door de politie, tot hilariteit van collega-rapper Hef die het tafereel vastlegt: "Ze doen hier niet aan etnisch profileren, hè?" Waarom Kevin precies staande werd gehouden, is niet duidelijk. Bekijk de video van Hef met de staandehouding van Kevin hieronder. Bekijk ook Beau gemist? Vakbondsleden over etnisch profileren bij politiekorpsen Bekijk deze video » NOS: nieuwe politieagenten Den Haag krijgen anti-racismecursus (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Rapper Kevin staande gehouden door politie, collega Hef lacht hem uit (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rapper Kevin staande gehouden door politie, collega Hef lacht hem uit (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen