Drie zeelieden dankzij SOS-signaal gered van onbewoond eiland (video)

Drie zeelieden dankzij SOS-signaal gered van onbewoond eiland (video)

Drie dagen lang waren drie zeelieden vermist. De mannen zijn nu teruggevonden op een onbewoond eiland in de Stille Oceaan. De zeelieden hadden SOS in het zand geschreven, een internationaal signaal voor mensen in nood. Het signaal werd vanuit de lucht gezien en de mannen zijn gered door Amerikaanse en Australische nooddiensten. Ze zijn in goede conditie aangetroffen.

Bekijk de beelden het SOS-signaal van de gestrande zeelieden hieronder in de video van het AD.

Drie <em>zeelieden</em> dankzij <em>SOS</em>-signaal gered van onbewoond eiland (video) Drie dagen lang waren drie zeelieden vermist. De mannen zijn nu teruggevonden op een onbewoond eiland in de Stille Oceaan. De zeelieden hadden SOS in het zand geschreven, een internationaal signaal voor mensen in nood. Het signaal werd vanuit de lucht gezien en de mannen zijn gered door Amerikaanse en Australische nooddiensten. Ze zijn in goede conditie aangetroffen. Bekijk de beelden het SOS-signaal van de gestrande zeelieden hieronder in de video van het AD. Bekijk ook Hikers Jessica O'Connor en Dion Reynolds na 19 dagen teruggevonden in Nieuw-Zeeland (video) Bekijk deze video » Video: vermiste student na zes jaar teruggevonden Bekijk deze video »
Nieuws :
Drie zeelieden dankzij SOS-signaal gered van onbewoond eiland (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Drie zeelieden dankzij SOS-signaal gered van onbewoond eiland (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV