Justin Timberlake vertelt alles over Trolls Wereldtour (video)

Justin Timberlake vertelt alles over Trolls Wereldtour (video)

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

De animatiefilm Trolls Wereldtour is vanaf 5 augustus te zien in de bioscoop. Hoofdrolspeler Justin Timberlake vertelt in een gesprek met verslaggever Eric de Munck dat hij het 'te gek' vindt dat er een tweede film is verschenen.

Bekijk het hele item van RTL Boulevard in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Justin Timberlake vertelt alles over <em>Trolls Wereldtour</em> (video) Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. De animatiefilm Trolls Wereldtour is vanaf 5 augustus te zien in de bioscoop. Hoofdrolspeler Justin Timberlake vertelt in een gesprek met verslaggever Eric de Munck dat hij het 'te gek' vindt dat er een tweede film is verschenen. Bekijk het hele item van RTL Boulevard in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. 'Justin Timberlake en Jessica Biel krijgen in het geheim tweede zoon' (video) Bekijk deze video » Trailer Trolls Bekijk deze trailer »
Entertainment :
Justin Timberlake vertelt alles over Trolls Wereldtour (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Justin Timberlake vertelt alles over Trolls Wereldtour (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen