Zien: Leco vertelt hoe hij Caroline Tensen oplapte na val e-bike

Zien: Leco vertelt hoe hij Caroline Tensen oplapte na val e-bike

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Caroline Tensen was gisteren weer te zien op tv met haar programma Eén tegen 50. Alleen begon de uitzending anders dan normaal..

''Wat heeft die vrouw een gek gezicht vanavond!''
Tensen was namelijk behoorlijk hard van haar e-bike gevallen, maar stond toch vrolijk Eén tegen 50 te presenteren. Haar gezicht was toegetakeld, maar het lukte visagist Leco van Zadelhoff gelukkig om Caroline op tijd op te lappen. Bekijk het hele item in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Leco vertelt hoe hij <em>Caroline Tensen</em> oplapte na val e-bike Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Caroline Tensen was gisteren weer te zien op tv met haar programma Eén tegen 50. Alleen begon de uitzending anders dan normaal.. ''Wat heeft die vrouw een gek gezicht vanavond!''Tensen was namelijk behoorlijk hard van haar e-bike gevallen, maar stond toch vrolijk Eén tegen 50 te presenteren. Haar gezicht was toegetakeld, maar het lukte visagist Leco van Zadelhoff gelukkig om Caroline op tijd op te lappen. Bekijk het hele item in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Zien: Nieuw kapsel Caroline Tensen ''Instagram ontploft'' Bekijk deze video » Zien: Caroline Tensen opent Eén Tegen 50 met 'de waarheid over haar gezicht' Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Leco vertelt hoe hij Caroline Tensen oplapte na val e-bike

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Leco vertelt hoe hij Caroline Tensen oplapte na val e-bike of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen