Hello Goodbye gemist? Man vertelt over traumatisch ongeluk in Canada

Hello Goodbye gemist? Man vertelt over traumatisch ongeluk in Canada

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Hello Goodbye. Je kunt hier ook de hele uitzending van 4 augustus terugkijken.

<em>Hello Goodbye</em> gemist? Man vertelt over traumatisch ongeluk in Canada Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Hello Goodbye. Je kunt hier ook de hele uitzending van 4 augustus terugkijken. Joris Linssen raakt in gesprek met een man die een onwijs heftig auto-ongeluk in Canada heeft meegemaakt samen met zijn vrouw. ''We kwamen op de kop in de rivier terecht!'', vertelt hij ernstig. Bekijk het hele item in de video hierboven. Hello Goodbye is elke dinsdagavond om 20:30 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Hello Goodbye terugkijken bij Gids.tv. Hello Goodbye gemist? Moeder zielsgelukkig met komst dochter Bekijk deze video » Zien: man wacht op ex in Hello Goodbye: ''Zij is de liefde van mijn leven'' Bekijk deze video »
Entertainment :
Hello Goodbye gemist? Man vertelt over traumatisch ongeluk in Canada

Joris Linssen raakt in gesprek met een man die een onwijs heftig auto-ongeluk in Canada heeft meegemaakt samen met zijn vrouw. ''We kwamen op de kop in de rivier terecht!'', vertelt hij ernstig. Bekijk het hele item in de video hierboven.

Hello Goodbye is elke dinsdagavond om 20:30 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Hello Goodbye terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hello Goodbye gemist? Man vertelt over traumatisch ongeluk in Canada of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen