Op1 gemist? ''Libanon is een klein land met veel problemen''

Op1 gemist? ''Libanon is een klein land met veel problemen''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Journalist en programmamaker Danny Ghosen was te gast bij Op1 om te praten over de explosie in Beiroet en de gevolgen voor de Libanese hoofdstad. Bekijk het hele fragment in de video hieronder.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? ''Libanon is een klein land met veel problemen'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Journalist en programmamaker Danny Ghosen was te gast bij Op1 om te praten over de explosie in Beiroet en de gevolgen voor de Libanese hoofdstad. Bekijk het hele fragment in de video hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Ab Osterhaus maakt zich grote zorgen en pakt jongeren hard aan (Op1) Bekijk deze video » Video: Marloes Lemsom deelt verwachtingen voor persconferentie donderdag (Op1) Bekijk deze video » Zien: baanwielrenners Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland te gast bij Op1 Bekijk deze video » Op1: Eppo van Nispen deelt nostalgische beelden van komkommertijd op tv Bekijk deze video » Op1 gemist? Topsporters over giftige sportcultuur: ''Je moet veiligheid voelen'' Bekijk deze video » Bekijk Beiroet-explosie in slowmotion Bekijk deze video » Zien: beelden uit het ziekenhuis in Beiroet Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? ''Libanon is een klein land met veel problemen''

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? ''Libanon is een klein land met veel problemen'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen