Vijf mensen van Nederlandse ambassade gewond door explosie in Beiroet (video)

Vijf mensen van Nederlandse ambassade gewond door explosie in Beiroet (video)

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

In Beiroet heeft dinsdag aan het eind van de middag een enorme explosie plaatsgevonden. Onder de gewonden bevinden zich ook mensen die verbonden zijn aan de Nederlandse ambassade. Het zou gaan om twee medewerkers en drie partners, aldus een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Bekijk het hele item van Hart van Nederland over de explosie in Beiroet in de video hieronder.

Vijf mensen van Nederlandse ambassade gewond door <em>explosie in Beiroet</em> (video) Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. In Beiroet heeft dinsdag aan het eind van de middag een enorme explosie plaatsgevonden. Onder de gewonden bevinden zich ook mensen die verbonden zijn aan de Nederlandse ambassade. Het zou gaan om twee medewerkers en drie partners, aldus een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Bekijk het hele item van Hart van Nederland over de explosie in Beiroet in de video hieronder. Bekijk beelden: enorme explosie Beiroet (Libanon) Bekijk deze video » Zien: beelden uit het ziekenhuis in Beiroet Bekijk deze video »
Nieuws :
Vijf mensen van Nederlandse ambassade gewond door explosie in Beiroet (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vijf mensen van Nederlandse ambassade gewond door explosie in Beiroet (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen