Estavana Polman verrast op verjaardag door dochter Jesslynn en Damián (video)

Estavana Polman verrast op verjaardag door dochter Jesslynn en Damián (video)

Estavana Polman kampt momenteel met een knieblessure, maar dat mag de pret op haar verjaardag niet drukken. De handbalster viert woensdag namelijk haar 28e verjaardag. En als ze de woonkamer binnenkomt blijkt dat haar dochter Jesslynn en Damián, de zoon van haar geliefde Rafael van der Vaart en zijn ex Sylvie Meis, een mooie verrassing voor haar hebben.

Bekijk de video met de verrassing voor de verjaardag van Estavana Polman hieronder.

<em>Estavana Polman</em> verrast op verjaardag door dochter Jesslynn en Damián (video) Estavana Polman kampt momenteel met een knieblessure, maar dat mag de pret op haar verjaardag niet drukken. De handbalster viert woensdag namelijk haar 28e verjaardag. En als ze de woonkamer binnenkomt blijkt dat haar dochter Jesslynn en Damián, de zoon van haar geliefde Rafael van der Vaart en zijn ex Sylvie Meis, een mooie verrassing voor haar hebben. Bekijk de video met de verrassing voor de verjaardag van Estavana Polman hieronder. Zien: Sylvie Meis op pad met ex Rafael, Estavana, Damián én verloofde Niclas Bekijk deze video » Video: Estavana Polman reageert op knieblessure Bekijk deze video »
Entertainment :
Estavana Polman verrast op verjaardag door dochter Jesslynn en Damián (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Estavana Polman verrast op verjaardag door dochter Jesslynn en Damián (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen