Danny Ghosen deelt heftige beelden van jong gezin tijdens explosie Beiroet (video)

Danny Ghosen deelt heftige beelden van jong gezin tijdens explosie Beiroet (video)

Er duiken steeds meer beelden op van de gigantische explosie in Beiroet van dinsdag. Danny Ghosen - die zelf in Beiroet is geboren - deelt op zijn Instagram heftige beelden van een jong gezin tijdens de explosie. De vrouw en twee jonge kinderen jonge kinderen kijken uit het raam naar de rookwolken, waarna ze door de enorme knal omver worden geblazen.

Bekijk de heftige beelden van het jonge gezin uit Libanon hieronder in de Instagram-post van Danny Ghosen.

<em>Danny Ghosen</em> deelt heftige beelden van jong gezin tijdens <em>explosie Beiroet</em> (video) Er duiken steeds meer beelden op van de gigantische explosie in Beiroet van dinsdag. Danny Ghosen - die zelf in Beiroet is geboren - deelt op zijn Instagram heftige beelden van een jong gezin tijdens de explosie. De vrouw en twee jonge kinderen jonge kinderen kijken uit het raam naar de rookwolken, waarna ze door de enorme knal omver worden geblazen. Bekijk de heftige beelden van het jonge gezin uit Libanon hieronder in de Instagram-post van Danny Ghosen. Bekijk ook Bekijk beelden: enorme explosie Beiroet (Libanon) Bekijk deze video » Op1 gemist? ''Libanon is een klein land met veel problemen'' Bekijk deze video »
Nieuws :
Danny Ghosen deelt heftige beelden van jong gezin tijdens explosie Beiroet (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Danny Ghosen deelt heftige beelden van jong gezin tijdens explosie Beiroet (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen