Tweede seizoen Voor Hetzelfde Geld vanaf 17 augustus op RTL 4, bekijk de promo

Tweede seizoen Voor Hetzelfde Geld vanaf 17 augustus op RTL 4, bekijk de promo

Vanaf 17 augustus is het tweede seizoen van Voor Hetzelfde Geld te zien op RTL 4. In dit programma gaat Natasja Froger met de deelnemers op zoek naar een huis buiten de stad. In de stad is het leuk wonen, maar voor hetzelfde geld kun je buiten de stad veel meer ruimte krijgen. De deelnemers mogen een week proefwonen in een huis buiten de stad om te kijken hoe dat bevalt.

Bekijk de promo van het tweede seizoen van Voor Hetzelfde Geld hieronder in de video van Televizier.

Het tweede seizoen van Voor Hetzelfde Geld is vanaf maandag 17 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Voor Hetzelfde Geld terugkijken bij Gids.tv.

Tweede seizoen <em>Voor Hetzelfde Geld</em> vanaf 17 augustus op RTL 4, bekijk de promo Vanaf 17 augustus is het tweede seizoen van Voor Hetzelfde Geld te zien op RTL 4. In dit programma gaat Natasja Froger met de deelnemers op zoek naar een huis buiten de stad. In de stad is het leuk wonen, maar voor hetzelfde geld kun je buiten de stad veel meer ruimte krijgen. De deelnemers mogen een week proefwonen in een huis buiten de stad om te kijken hoe dat bevalt. Bekijk de promo van het tweede seizoen van Voor Hetzelfde Geld hieronder in de video van Televizier. Het tweede seizoen van Voor Hetzelfde Geld is vanaf maandag 17 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Voor Hetzelfde Geld terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nederlandse actiethriller Commando's vanaf 30 augustus op NPO 3, bekijk de trailer Bekijk deze video » Video: Serie H3L vanaf 31 augustus vijf keer per week te zien bij Videoland Bekijk deze video »
TV :
Tweede seizoen Voor Hetzelfde Geld vanaf 17 augustus op RTL 4, bekijk de promo

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV