Zien: supporters Feyenoord zingen spelers luidkeels toe bij eerste openbare training

Zien: supporters Feyenoord zingen spelers luidkeels toe bij eerste openbare training

Vandaag werkte Feyenoord de eerste openbare training af in De Kuip. Hierbij mochten ruim duizend supporters aanwezig zijn, maar zij hadden het lastig zich aan de coronamaatregelen te houden. Er mag in stadions namelijk niet gezongen worden, om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. De supporters waren echter luidkeels te horen.

Bekijk de video van NOS Stories over de eerste openbare training van Feyenoord hieronder.

Zien: supporters <em>Feyenoord</em> zingen spelers luidkeels toe bij eerste openbare training Vandaag werkte Feyenoord de eerste openbare training af in De Kuip. Hierbij mochten ruim duizend supporters aanwezig zijn, maar zij hadden het lastig zich aan de coronamaatregelen te houden. Er mag in stadions namelijk niet gezongen worden, om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. De supporters waren echter luidkeels te horen. Bekijk de video van NOS Stories over de eerste openbare training van Feyenoord hieronder. Bekijk ook Steven Berghuis openhartig na longinfectie: "Het was een nare periode" (video) Bekijk deze video » Terugkijken: Dick Advocaat geeft persconferentie na eerste training Feyenoord Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: supporters Feyenoord zingen spelers luidkeels toe bij eerste openbare training

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: supporters Feyenoord zingen spelers luidkeels toe bij eerste openbare training of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen