Terugkijken: Persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge met update over coronavirus

Terugkijken: Persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge met update over coronavirus

Terugkijken: <em>Persconferentie</em> Mark Rutte en Hugo de Jonge met update over coronavirus Hierboven kun je de persconferentie van 6 augustus over het coronavirus terugkijken. Premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge geven donderdag weer een persconferentie in verband met de coronacrisis. Mogelijk worden er nieuwe maatregelen aangekondigd, nu het aantal coronabesmettingen weer oploopt. Bekijk ook Video: Marloes Lemsom deelt verwachtingen voor persconferentie donderdag (Op1) Bekijk deze video » Komen er strengere coronamaatregelen aan?De afgelopen tijd werden er steeds meer versoepelingen aangekondigd, omdat het aantal besmettingen met het coronavirus flink aan het dalen was. Maar nu sinds een aantal weken de zomervakantie is aangebroken, loopt het aantal besmettingen weer op en belanden steeds meer mensen met het coronavirus weer in het ziekenhuis. Het is nog niet bekend wat Rutte en De Jonge precies gaan zeggen tijdens deze persconferentie, die speciaal is ingelast tijdens het reces, maar mogelijk worden er toch weer nieuwe strengere coronaregels aangekondigd. Eerder werden de coronamaatregelen in Amsterdam bijvoorbeeld al aangescherpt. Op donderdag 6 augustus kun je de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge met een update over het coronavirus vanaf 19.00 uur via de livestream hierboven terugkijken. NOS Stories: Ferdinand Grapperhaus noemt feestende jongeren asociaal (video) Bekijk deze video » Voorlopig geen mondkapjesplicht in Nederland, wel experimenten (video) Bekijk deze video »
Live :
Terugkijken: Persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge met update over coronavirus

Hierboven kun je de persconferentie van 6 augustus over het coronavirus terugkijken.

Premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge geven donderdag weer een persconferentie in verband met de coronacrisis. Mogelijk worden er nieuwe maatregelen aangekondigd, nu het aantal coronabesmettingen weer oploopt.

Komen er strengere coronamaatregelen aan?
De afgelopen tijd werden er steeds meer versoepelingen aangekondigd, omdat het aantal besmettingen met het coronavirus flink aan het dalen was. Maar nu sinds een aantal weken de zomervakantie is aangebroken, loopt het aantal besmettingen weer op en belanden steeds meer mensen met het coronavirus weer in het ziekenhuis. Het is nog niet bekend wat Rutte en De Jonge precies gaan zeggen tijdens deze persconferentie, die speciaal is ingelast tijdens het reces, maar mogelijk worden er toch weer nieuwe strengere coronaregels aangekondigd. Eerder werden de coronamaatregelen in Amsterdam bijvoorbeeld al aangescherpt.

Op donderdag 6 augustus kun je de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge met een update over het coronavirus vanaf 19.00 uur via de livestream hierboven terugkijken.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: Persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge met update over coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen