RIVM komt met hitteplan: Zo kun je goed omgaan met hittegolf (video)

RIVM komt met hitteplan: Zo kun je goed omgaan met hittegolf (video)

De komende dagen blijft het behoorlijk warm in Nederland, en is er zelfs sprake van een hittegolf. Daarom komt het RIVM met het hitteplan, en Werner Hagens van het RIVM legt aan het AD uit waarom ze dit doen en wat dit precies inhoudt. Zo wordt benadrukt dat je bijvoorbeeld voldoende moet drinken en jezelf en je woning koel moet houden.

Bekijk de video van het AD over het hitteplan van het RIVM hieronder.

RIVM komt met <em>hitteplan</em>: Zo kun je goed omgaan met hittegolf (video) De komende dagen blijft het behoorlijk warm in Nederland, en is er zelfs sprake van een hittegolf. Daarom komt het RIVM met het hitteplan, en Werner Hagens van het RIVM legt aan het AD uit waarom ze dit doen en wat dit precies inhoudt. Zo wordt benadrukt dat je bijvoorbeeld voldoende moet drinken en jezelf en je woning koel moet houden. Bekijk de video van het AD over het hitteplan van het RIVM hieronder. Zien: serieuze en langdurige hittegolf in Nederland Bekijk deze video » Weerbericht: Zo warm wordt het de komende dagen tijdens hittegolf (video) Bekijk deze video »
Weer :
RIVM komt met hitteplan: Zo kun je goed omgaan met hittegolf (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RIVM komt met hitteplan: Zo kun je goed omgaan met hittegolf (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen