Bekijk het Bevrijdingsjournaal van 6 augustus 1945: Totale vernietiging

Bekijk het Bevrijdingsjournaal van 6 augustus 1945: Totale vernietiging

De bevrijdingsjournaals zijn voor de laatste keer terug bij de NOS. Elke avond zijn ze om 20.30 uur te zien op NPO 1 én zijn ze te zien op YouTube en via Gids.tv.

Bekijk het <em>Bevrijdingsjournaal</em> van 6 augustus 1945: Totale vernietiging De bevrijdingsjournaals zijn voor de laatste keer terug bij de NOS. Elke avond zijn ze om 20.30 uur te zien op NPO 1 én zijn ze te zien op YouTube en via Gids.tv. JapanDe Japanse stad Hiroshima is weggevaagd door de vernietigende atoombom van de VS, tienduizenden mensen zijn op slag gedood. “Japan is gevraagd zich over te geven”, vertelt correspondent Marieke de Vries vanuit Washington. “Doen ze dat niet, dan dreigt de totale vernietiging.” Ondertussen staat Martijn Bink in Rotterdam, dat zoals veel andere Nederlandse steden in puin ligt. Bekijk het eerste bevrijdingsjournaal hierboven. Lees hier waar je het Bevrijdingsjournaal op tv kunt kijken.
TV :
Bekijk het Bevrijdingsjournaal van 6 augustus 1945: Totale vernietiging

Japan
De Japanse stad Hiroshima is weggevaagd door de vernietigende atoombom van de VS, tienduizenden mensen zijn op slag gedood. “Japan is gevraagd zich over te geven”, vertelt correspondent Marieke de Vries vanuit Washington. “Doen ze dat niet, dan dreigt de totale vernietiging.” Ondertussen staat Martijn Bink in Rotterdam, dat zoals veel andere Nederlandse steden in puin ligt.

Bekijk het eerste bevrijdingsjournaal hierboven. Lees hier waar je het Bevrijdingsjournaal op tv kunt kijken.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk het Bevrijdingsjournaal van 6 augustus 1945: Totale vernietiging of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV