Rutte maakt zich geen zorgen over vertrouwen in beleid: "Volwassen land"

Rutte maakt zich geen zorgen over vertrouwen in beleid: "Volwassen land"

Uit onderzoek van Wat vindt Nederland blijkt dat Nederlanders steeds minder vertrouwen hebben in het coronabeleid van het kabinet. Tijdens de persconferentie reageerde premier Rutte hierop: “We zijn een volwassen land, en solidair”, vindt hij. De minister-president denkt dat de meeste mensen schrikken van de stijgende cijfers, beter zullen oppassen en er niet voor zullen kiezen om de maatregelen “te laten versloffen”.

<em>Rutte</em> maakt zich geen zorgen over vertrouwen in beleid: &quot;Volwassen land&quot; Uit onderzoek van Wat vindt Nederland blijkt dat Nederlanders steeds minder vertrouwen hebben in het coronabeleid van het kabinet. Tijdens de persconferentie reageerde premier Rutte hierop: “We zijn een volwassen land, en solidair”, vindt hij. De minister-president denkt dat de meeste mensen schrikken van de stijgende cijfers, beter zullen oppassen en er niet voor zullen kiezen om de maatregelen “te laten versloffen”. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Mark Rutte terug voor persconferentie: waar is hij op vakantie geweest? (video) Bekijk deze video » Premier Rutte streng tegen jongeren: "Ga niet bij oma op bezoek als je geen anderhalve meter aanhoudt" Bekijk deze video »
Nieuws :
Rutte maakt zich geen zorgen over vertrouwen in beleid: "Volwassen land"

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rutte maakt zich geen zorgen over vertrouwen in beleid: "Volwassen land" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen