We Want More: Mario wil spaarpot van kinderen weer vullen na crisis

We Want More: Mario wil spaarpot van kinderen weer vullen na crisis

Mario Veltman laat in We Want More horen hoe goed hij kan zingen. En hij weet al precies wat hij zou doen met 100.000 euro, de prijs die de uiteindelijke winnaar van de zangwedstrijd mee naar huis mag nemen. Hij zou namelijk graag de spaarpotten van zijn kinderen weer willen aanvullen, aangezien hij deze heeft moeten gebruiken in de crisis om te overleven. “Het is onbeschrijflijk hoe dat op dat moment voelt.”

Bekijk het fragment van We Want More hieronder.

De komende twee weken wordt We Want More niet op vrijdagavond, maar op zondagavond om 20.30 uur uitgezonden bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken bij Gids.tv.

<em>We Want More</em>: Mario wil spaarpot van kinderen weer vullen na crisis Mario Veltman laat in We Want More horen hoe goed hij kan zingen. En hij weet al precies wat hij zou doen met 100.000 euro, de prijs die de uiteindelijke winnaar van de zangwedstrijd mee naar huis mag nemen. Hij zou namelijk graag de spaarpotten van zijn kinderen weer willen aanvullen, aangezien hij deze heeft moeten gebruiken in de crisis om te overleven. “Het is onbeschrijflijk hoe dat op dat moment voelt.” Bekijk het fragment van We Want More hieronder. De komende twee weken wordt We Want More niet op vrijdagavond, maar op zondagavond om 20.30 uur uitgezonden bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken bij Gids.tv. We Want More: Dennis Weening geeft backstage een rondleiding Bekijk deze video » Zien: André Hazes grapt over ruzie met zus Roxeanne in We Want More Bekijk deze video »
TV :
We Want More: Mario wil spaarpot van kinderen weer vullen na crisis

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op We Want More: Mario wil spaarpot van kinderen weer vullen na crisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen