Gregory van der Wiel op het veld bij RKC: ‘Ik vond het top’ (video)

Gregory van der Wiel op het veld bij RKC: ‘Ik vond het top’ (video)

Gregory van der Wiel heeft weer voet op Nederlandse bodem gezet. Hij heeft zich een tijdje op zijn gezin gefocust, maar is er nu weer klaar voor om te gaan voetballen. Dat gaat hij doen bij RKC, en de voormalige Ajax-speler is al lekker bezig geweest op het veld bij zijn nieuwe club. “Ik vond het top.” Ook is het niet helemaal uitgesloten dat Van der Wiel ooit een tattoo neemt van RKC. “Wie weet als we kampioen worden.”

Bekijk het hele interview met Gregory van der Wiel in de video van Veronica Inside hieronder.

<em>Gregory van der Wiel</em> op het veld bij RKC: ‘Ik vond het top’ (video) Gregory van der Wiel heeft weer voet op Nederlandse bodem gezet. Hij heeft zich een tijdje op zijn gezin gefocust, maar is er nu weer klaar voor om te gaan voetballen. Dat gaat hij doen bij RKC, en de voormalige Ajax-speler is al lekker bezig geweest op het veld bij zijn nieuwe club. “Ik vond het top.” Ook is het niet helemaal uitgesloten dat Van der Wiel ooit een tattoo neemt van RKC. “Wie weet als we kampioen worden.” Bekijk het hele interview met Gregory van der Wiel in de video van Veronica Inside hieronder. Video: Johan Derksen over hoe John de Mol Veronica Inside redde Bekijk deze video » Video: Hélène Hendriks blikt vooruit op herstart Champions League Bekijk deze video »
Voetbal :
Gregory van der Wiel op het veld bij RKC: ‘Ik vond het top’ (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gregory van der Wiel op het veld bij RKC: ‘Ik vond het top’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen