Lang Leve de Liefde: "Ik plas tegenwoordig weleens zittend op mijn knieën" (video)

Lang Leve de Liefde: "Ik plas tegenwoordig weleens zittend op mijn knieën" (video)

Je moet het ergens over hebben tijdens een urenlange date en dat zorgt weleens voor bijzondere conversaties in Lang Leve de Liefde. Het gesprek komt op het bezoeken van de wc: "Bijvoorbeeld op het toilet, dan ga je spetteren. Ik heb een hekel aan zittend plassen. Maar tegenwoordig ga ik weleens op mijn knieën zitten", aldus een deelnemer. Zijn date kijkt hem vervolgens erg raar aan. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: &quot;Ik plas tegenwoordig weleens zittend op mijn knieën&quot; (video) Je moet het ergens over hebben tijdens een urenlange date en dat zorgt weleens voor bijzondere conversaties in Lang Leve de Liefde. Het gesprek komt op het bezoeken van de wc: "Bijvoorbeeld op het toilet, dan ga je spetteren. Ik heb een hekel aan zittend plassen. Maar tegenwoordig ga ik weleens op mijn knieën zitten", aldus een deelnemer. Zijn date kijkt hem vervolgens erg raar aan. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is vanaf maandag 10 augustus drie weken lang iedere werkdag van 19:30 uur tot 20:30 uur te zien op SBS 6. Vanaf maandag 31 augustus is het liefdesprogramma vanaf 18.00 uur te bekijken. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Xavier wil Jamie kussen maar gaat wellicht te snel? (video) Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: "Ik plas tegenwoordig weleens zittend op mijn knieën" (video)

Lang Leve De Liefde is vanaf maandag 10 augustus drie weken lang iedere werkdag van 19:30 uur tot 20:30 uur te zien op SBS 6. Vanaf maandag 31 augustus is het liefdesprogramma vanaf 18.00 uur te bekijken. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: "Ik plas tegenwoordig weleens zittend op mijn knieën" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen