Jaap Goudsmit te gast in vierde aflevering Zomergasten, bekijk de promo

Jaap Goudsmit te gast in vierde aflevering Zomergasten, bekijk de promo

Op zondag 8 augustus is het tijd voor de vierde aflevering van interviewprogamma Zomergasten, dat de hele avond in beslag neemt. In deze vierde aflevering is Jaap Goudsmit, viroloog en epidemioloog, te gast.

<em>Jaap Goudsmit</em> te gast in vierde aflevering <em>Zomergasten</em>, bekijk de promo Op zondag 8 augustus is het tijd voor de vierde aflevering van interviewprogamma Zomergasten, dat de hele avond in beslag neemt. In deze vierde aflevering is Jaap Goudsmit, viroloog en epidemioloog, te gast. In zijn ideale televisie avond zien we fragmenten van bergbeklimmers op de Mount Everest en een speciale sushikoning. Tot slot is de film 'All is Lost' met Robert Redford te zien. Bekijk ook Viroloog Jaap Goudsmit in vierde Zomergasten: ‘We gaan het onvermijdelijk over corona hebben’ Bekijk deze video » Bekijk de promo hierboven. Zomergasten is elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv. Zomergasten met Nazmiye Oral: bekijk de samenvatting Bekijk deze video »
TV :
Jaap Goudsmit te gast in vierde aflevering Zomergasten, bekijk de promo

In zijn ideale televisie avond zien we fragmenten van bergbeklimmers op de Mount Everest en een speciale sushikoning. Tot slot is de film 'All is Lost' met Robert Redford te zien.

Bekijk de promo hierboven. Zomergasten is elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jaap Goudsmit te gast in vierde aflevering Zomergasten, bekijk de promo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen