Eerste beelden: Nieuwe seizoen Lang Leve De Liefde start maandag op SBS6 (video)

Eerste beelden: Nieuwe seizoen Lang Leve De Liefde start maandag op SBS6 (video)

Het nieuwe seizoen van Lang Leve de Liefde, met extra lange afleveringen van een uur, begint maandag en is elke werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6.

Singles gaan in dit programma gelijk samenwonen tijdens hun eerste date. Om elkaar beter te leren kennen, verblijven de dates in een luxe appartement en krijgen zij minimaal 24 uur voor hun eerste indruk. Dat levert weer spraakmakende momenten op.

<em>Eerste beelden</em>: Nieuwe seizoen <em>Lang Leve De Liefde</em> start maandag op SBS6 (<em>video</em>) Het nieuwe seizoen van Lang Leve de Liefde, met extra lange afleveringen van een uur, begint maandag en is elke werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Singles gaan in dit programma gelijk samenwonen tijdens hun eerste date. Om elkaar beter te leren kennen, verblijven de dates in een luxe appartement en krijgen zij minimaal 24 uur voor hun eerste indruk. Dat levert weer spraakmakende momenten op. Bekijk de eerste beelden hierboven. Lang Leve de Liefde is vanaf maandag 10 augustus elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Lang Leve de Liefde terugkijken op Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Xavier wil Jamie kussen maar gaat wellicht te snel? (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: "Ik plas tegenwoordig weleens zittend op mijn knieën" (video) Bekijk deze video »
TV :
Eerste beelden: Nieuwe seizoen Lang Leve De Liefde start maandag op SBS6 (video)

Bekijk de eerste beelden hierboven. Lang Leve de Liefde is vanaf maandag 10 augustus elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Lang Leve de Liefde terugkijken op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden: Nieuwe seizoen Lang Leve De Liefde start maandag op SBS6 (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen