Denkend Aan Holland: Janny en André varen de Turfroute in Friesland

Denkend Aan Holland: Janny en André varen de Turfroute in Friesland

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Denkend Aan Holland. Je kunt hier ook de hele uitzending van 10 augustus terugkijken.

André van Duin en Janny van der Heijden ontdekken de mooiste plekjes in Nederland vanaf het water. En dat allemaal in het gezelschap van de allerleukste teckel Nhaan. In de uitzending van deze maandagavond varen ze een stukje van de Turfroute in Friesland.

Bekijk de promo van Omroep MAX in de video hieronder.

Denkend Aan Holland is elke maandag om 21.35 uur te zien op NPO 1. Heb je Denkend Aan Holland gemist? Je kunt iedere aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Denkend Aan Holland</em>: Janny en André varen de Turfroute in Friesland Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Denkend Aan Holland. Je kunt hier ook de hele uitzending van 10 augustus terugkijken. André van Duin en Janny van der Heijden ontdekken de mooiste plekjes in Nederland vanaf het water. En dat allemaal in het gezelschap van de allerleukste teckel Nhaan. In de uitzending van deze maandagavond varen ze een stukje van de Turfroute in Friesland. Bekijk de promo van Omroep MAX in de video hieronder. Denkend Aan Holland is elke maandag om 21.35 uur te zien op NPO 1. Heb je Denkend Aan Holland gemist? Je kunt iedere aflevering terugkijken bij Gids.tv. Kijktip: Denkend aan Holland, vanavond op NPO 1 Bekijk deze video » Denkend Aan Holland: André en Janny klungelen met hond 'met handvat' in kano Bekijk deze video »
Entertainment :
Denkend Aan Holland: Janny en André varen de Turfroute in Friesland

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Denkend Aan Holland: Janny en André varen de Turfroute in Friesland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen