Zien: Promenade vertelt alles over het mysterie rondom Arjen Lubach

Zien: Promenade vertelt alles over het mysterie rondom Arjen Lubach

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Promenade. Je kunt hier ook de hele uitzending van 9 augustus terugkijken op Gids.tv.

Promenade vertelt alles over de mysterieuze geruchten rondom 'Arjan' Lubach en de datum 19/8. ''Stoorzender in misschien wel de best geïnformeerde showbizzrubriek op de Nederlandse televisie!'', aldus Arjen zelf.

Bekijk het fragment in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Promenade is wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Promenade terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Promenade</em> vertelt alles over het mysterie rondom <em>Arjen Lubach</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Promenade. Je kunt hier ook de hele uitzending van 9 augustus terugkijken op Gids.tv. Promenade vertelt alles over de mysterieuze geruchten rondom 'Arjan' Lubach en de datum 19/8. ''Stoorzender in misschien wel de best geïnformeerde showbizzrubriek op de Nederlandse televisie!'', aldus Arjen zelf. Bekijk het fragment in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Promenade is wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Promenade terugkijken bij Gids.tv. Makkelijk Scoren: bekijk hier 'Weet u het nog: 1996' met Arjen Lubach en Bas van de Goor Bekijk deze video » Promenade: Ton Kas zingt Ticket To The Tropics van Gerard Joling (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Promenade vertelt alles over het mysterie rondom Arjen Lubach

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Promenade vertelt alles over het mysterie rondom Arjen Lubach of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen