Nieuwe seizoen Love Island vanaf 31 augustus op Videoland, bekijk de promo

Nieuwe seizoen Love Island vanaf 31 augustus op Videoland, bekijk de promo

Het nieuwe seizoen van Love Island Benelux gaat van start op 31 augustus en is exclusief te zien op Videoland. Holly May Brood en Victor Verhulst (zoon van Gert) blijven de presentatoren van het nieuwe seizoen.

Nieuwe seizoen <em>Love Island</em> vanaf 31 augustus op <em>Videoland</em>, bekijk de promo Het nieuwe seizoen van Love Island Benelux gaat van start op 31 augustus en is exclusief te zien op Videoland. Holly May Brood en Victor Verhulst (zoon van Gert) blijven de presentatoren van het nieuwe seizoen. RTL had een reality tv-stop aangekondigd door incidenten in het RTL 5-programma De Villa. Toch bleek al snel dat de programma's Temptation Island en Love Island toch terugkeerde. Voor Love Island betekende het dus een terugkeer via de streamingdienst Videoland. Het nieuwe seizoen van Love Island Benelux is vanaf maandag 31 augustus elke week te zien op Videoland.
Kijktip :
Nieuwe seizoen Love Island vanaf 31 augustus op Videoland, bekijk de promo

RTL had een reality tv-stop aangekondigd door incidenten in het RTL 5-programma De Villa. Toch bleek al snel dat de programma's Temptation Island en Love Island toch terugkeerde. Voor Love Island betekende het dus een terugkeer via de streamingdienst Videoland.

Het nieuwe seizoen van Love Island Benelux is vanaf maandag 31 augustus elke week te zien op Videoland.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Love Island
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe seizoen Love Island vanaf 31 augustus op Videoland, bekijk de promo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen