TERUGKIJKEN: RIVM praat Kamerleden bij over het coronavirus (11 augustus)

TERUGKIJKEN: RIVM praat Kamerleden bij over het coronavirus (11 augustus)

TERUGKIJKEN: RIVM praat Kamerleden bij over het <em>coronavirus</em> (11 augustus) Hierboven kun je de video waarin het RIVM de Kamer inlicht over hun laatste bevindingen rond het coronavirus van dinsdag 11 augustus terugkijken. Nederland en de rest van de wereld worden nog steeds geteisterd door het coronavirus. Vandaag deelt het RIVM de bevinden omtrent de laatste ontwikkelingen rond het virus met de Kamerleden. Jaap van Dissel neemt het woordVandaag neemt Jaap van Dissel, directeur van het RIVM, zoals gewoonlijk het woord tijdens de briefing. Hij zal de Kamer informeren over de laatste stand van zaken rond het gevaarlijke coronavirus. Ook Directeur Publieke Gezondheid Nicolette Rigter van de GGD Utrecht geeft de laatste informatie door. Vorige week lasten premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge nog een persconferentie in om hun zorgen te uiten over de stijging van het aantal coronabesmettingen. Kijk hierboven de update van het RIVM en de GGD aan de Tweede Kamer over het coronavirus terug. Hier kun je de laatste persconferentie over het coronavirus van 6 augustus terugkijken. Terugkijken: persconferentie met o.a. Jaap van Dissel over mondkapjesplicht en coronavirus Bekijk deze video » Voorlopig geen mondkapjesplicht in Nederland, wel experimenten (video) Bekijk deze video »
Live :
TERUGKIJKEN: RIVM praat Kamerleden bij over het coronavirus (11 augustus)

Hierboven kun je de video waarin het RIVM de Kamer inlicht over hun laatste bevindingen rond het coronavirus van dinsdag 11 augustus terugkijken.

Nederland en de rest van de wereld worden nog steeds geteisterd door het coronavirus. Vandaag deelt het RIVM de bevinden omtrent de laatste ontwikkelingen rond het virus met de Kamerleden.

Jaap van Dissel neemt het woord
Vandaag neemt Jaap van Dissel, directeur van het RIVM, zoals gewoonlijk het woord tijdens de briefing. Hij zal de Kamer informeren over de laatste stand van zaken rond het gevaarlijke coronavirus. Ook Directeur Publieke Gezondheid Nicolette Rigter van de GGD Utrecht geeft de laatste informatie door. Vorige week lasten premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge nog een persconferentie in om hun zorgen te uiten over de stijging van het aantal coronabesmettingen.

Kijk hierboven de update van het RIVM en de GGD aan de Tweede Kamer over het coronavirus terug. Hier kun je de laatste persconferentie over het coronavirus van 6 augustus terugkijken.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op TERUGKIJKEN: RIVM praat Kamerleden bij over het coronavirus (11 augustus) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen