Promenade over body positivity: ‘Ik kijk er niet graag naar als ik eerlijk ben’

Promenade over body positivity: ‘Ik kijk er niet graag naar als ik eerlijk ben’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Promenade. Je kunt hier ook de hele uitzending van 9 augustus terugkijken op Gids.tv.

In de satirische talkshow Promenade wordt natuurlijk het onderwerp body positivity behandeld. Vrouwen laten hun echte lichamen zien, maar in de studio zijn de meningen over het eindresultaat verdeeld en is het vooral de vraag wie wat nou mooi vindt. “Ik kijk er niet heel graag naar als ik heel eerlijk ben”, aldus presentator Diederik Ebbinge.

Bekijk het fragment van Promenade in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Promenade is elke zondag om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Promenade terugkijken bij Gids.tv.

<em>Promenade</em> over body positivity: ‘Ik kijk er niet graag naar als ik eerlijk ben’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Promenade. Je kunt hier ook de hele uitzending van 9 augustus terugkijken op Gids.tv. In de satirische talkshow Promenade wordt natuurlijk het onderwerp body positivity behandeld. Vrouwen laten hun echte lichamen zien, maar in de studio zijn de meningen over het eindresultaat verdeeld en is het vooral de vraag wie wat nou mooi vindt. “Ik kijk er niet heel graag naar als ik heel eerlijk ben”, aldus presentator Diederik Ebbinge. Bekijk het fragment van Promenade in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Promenade is elke zondag om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Promenade terugkijken bij Gids.tv. Promenade: Ton Kas zingt Ticket To The Tropics van Gerard Joling (video) Bekijk deze video » Zien: Promenade vertelt alles over het mysterie rondom Arjen Lubach Bekijk deze video »
TV :
Promenade over body positivity: ‘Ik kijk er niet graag naar als ik eerlijk ben’

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Promenade over body positivity: ‘Ik kijk er niet graag naar als ik eerlijk ben’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen