Hello Goodbye: Vrouw is doof en kan nooit meer naar muziek luisteren

Hello Goodbye: Vrouw is doof en kan nooit meer naar muziek luisteren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Hello Goodbye op dinsdag 11 augustus. Je kunt hier ook de hele uitzending van 11 augustus terugkijken.

Joris Linssen spreekt een vrouw aan die staat te wachten op haar man, die was op reis geweest in Canada. De vrouw waarschuwt slechthorend te zijn, maar het verhaal gaat verder: "Ik ben afgelopen vijf jaar doof geworden. Het is iets erfelijks. Ik wist niet zeker of het ging gebeuren, maar het is dus heel erg geworden."

<em>Hello Goodbye</em>: Vrouw is doof en kan nooit meer naar muziek luisteren Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Hello Goodbye op dinsdag 11 augustus. Je kunt hier ook de hele uitzending van 11 augustus terugkijken. Joris Linssen spreekt een vrouw aan die staat te wachten op haar man, die was op reis geweest in Canada. De vrouw waarschuwt slechthorend te zijn, maar het verhaal gaat verder: "Ik ben afgelopen vijf jaar doof geworden. Het is iets erfelijks. Ik wist niet zeker of het ging gebeuren, maar het is dus heel erg geworden." Ze raakte niet in paniek: "Ik heb heel lang gedaan alsof het er niet was. Het beinvloed nu wel zo enorm je leven. Ik kan niets meer horen op feestjes, mijn luisterenergie is heel beperkt. Ik kan weinig afspraken meer maken." ImplantaatZe krijgt een implantaat, en ook dat heeft gevolgen: "Ik ga nooit meer goed muziek horen, en dat geeft mij veel verdriet en pijn. Ik ben opgegroeid met muziek en daar moet ik nu afscheid van gaan nemen. Dat vind ik heel erg." Hello Goodbye is elke dinsdagavond om 20:30 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Hello Goodbye terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Oud-militair is nu vrouw: "Ik heb geen hulp gehad" (Hello Goodbye) Bekijk deze video »
TV :
Hello Goodbye: Vrouw is doof en kan nooit meer naar muziek luisteren

Ze raakte niet in paniek: "Ik heb heel lang gedaan alsof het er niet was. Het beinvloed nu wel zo enorm je leven. Ik kan niets meer horen op feestjes, mijn luisterenergie is heel beperkt. Ik kan weinig afspraken meer maken."

Implantaat
Ze krijgt een implantaat, en ook dat heeft gevolgen: "Ik ga nooit meer goed muziek horen, en dat geeft mij veel verdriet en pijn. Ik ben opgegroeid met muziek en daar moet ik nu afscheid van gaan nemen. Dat vind ik heel erg."

Hello Goodbye is elke dinsdagavond om 20:30 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Hello Goodbye terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Hello Goodbye
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hello Goodbye: Vrouw is doof en kan nooit meer naar muziek luisteren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen