2Doc: The Road to Fame gemist? Bekijk hier de hele uitzending

2Doc: The Road to Fame gemist? Bekijk hier de hele uitzending

2Doc: The Road to Fame gemist? Bekijk hier de hele uitzending In China's eerste officiële samenwerking met Broadway strijden vijf Chinese eindexamenstudenten om een rol in de musical 'Fame'. EenkindpolitiekDe competitie is hard, de jeugdwerkeloosheid in China groot. Lukt het de studenten om hun dromen waar te maken en stellen ze als kinderen van de eenkindpolitiek hun ouders, die natuurlijk zeer hoge verwachtingen hebben, niet teleur? SterTerwijl ze hard trainen om te schitteren in de musical, fantaseren ze al over hun toekomst als ster. Gaan ze het na hun eindexamen redden in China's corrupte entertainmentindustrie? Feel the Beat vanaf 19 juni op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video » Broadway-productie Hamilton vanaf 3 juli op Disney+, bekijk de trailer Bekijk deze video » Shownieuws: Willemijn Verkaik over haar intieme concert And Now Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In China's eerste officiële samenwerking met Broadway strijden vijf Chinese eindexamenstudenten om een rol in de musical 'Fame'.

Eenkindpolitiek
De competitie is hard, de jeugdwerkeloosheid in China groot. Lukt het de studenten om hun dromen waar te maken en stellen ze als kinderen van de eenkindpolitiek hun ouders, die natuurlijk zeer hoge verwachtingen hebben, niet teleur?

Ster
Terwijl ze hard trainen om te schitteren in de musical, fantaseren ze al over hun toekomst als ster. Gaan ze het na hun eindexamen redden in China's corrupte entertainmentindustrie?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 2Doc: The Road to Fame gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen