Keuringsdienst van Waarde gemist? 'Old Amsterdam' is niet oud

Keuringsdienst van Waarde gemist? 'Old Amsterdam' is niet oud

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

De Keuringsdienst van Waarde doet in deze aflevering onderzoek naar Old Amsterdam-kaas. Die blijkt niet oud te zijn, maar alleen oud te smaken. Op verschillende merken kaas prijkt namelijk de term 'natuurgerijpt'. Maar wat betekent dat? Is er dan ook zoiets als onnatuurlijk gerijpt?

Bekijk de hele aflevering in de video hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Keuringsdienst van Waarde</em> gemist? 'Old Amsterdam' is niet oud Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. De Keuringsdienst van Waarde doet in deze aflevering onderzoek naar Old Amsterdam-kaas. Die blijkt niet oud te zijn, maar alleen oud te smaken. Op verschillende merken kaas prijkt namelijk de term 'natuurgerijpt'. Maar wat betekent dat? Is er dan ook zoiets als onnatuurlijk gerijpt? Bekijk de hele aflevering in de video hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Keuringsdienst van Waarde: Is Nederlandse hummus veredelde mayonaise? Bekijk deze video » Keuringsdienst van Waarde: zo worden inktvisringen gemaakt (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Keuringsdienst van Waarde gemist? 'Old Amsterdam' is niet oud

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Keuringsdienst van Waarde gemist? 'Old Amsterdam' is niet oud of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen