MINDFUCK gemist? Fajah Lourens moet voor de schietschijf

MINDFUCK gemist? Fajah Lourens moet voor de schietschijf

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van MINDFUCK van donderdagavond 13 augustus. Je kunt hier na afloop de hele uitzending terugkijken.

In aflevering 4 van MINDFUCK Caribbean laat Victor Mids weer zijn beste trucs zien. Hij is te gast op een Surinaamse plantage speelt een levensgevaarlijk spel met Fajah Lourens. Bekijk het hele item in de video hieronder.

MINDFUCK gemist? Je kunt de leukste fragmenten en alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

<em>MINDFUCK</em> gemist? <em>Fajah Lourens</em> moet voor de schietschijf Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van MINDFUCK van donderdagavond 13 augustus. Je kunt hier na afloop de hele uitzending terugkijken. In aflevering 4 van MINDFUCK Caribbean laat Victor Mids weer zijn beste trucs zien. Hij is te gast op een Surinaamse plantage speelt een levensgevaarlijk spel met Fajah Lourens. Bekijk het hele item in de video hieronder. MINDFUCK gemist? Je kunt de leukste fragmenten en alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: Blijf thuis fit met Fajah Lourens: "Vroeg naar bed en beweeg" Bekijk deze video » Zien: Victor Mids begint zijn eigen datingbureau in MINDF*CK Bekijk deze video »
Nieuws :
MINDFUCK gemist? Fajah Lourens moet voor de schietschijf

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op MINDFUCK gemist? Fajah Lourens moet voor de schietschijf of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen