Hart van Nederland: 'Verwarming kan niet uit in seniorenflat' (video)

Hart van Nederland: 'Verwarming kan niet uit in seniorenflat' (video)

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Het gebouw met circa tweehonderd bewoners, waaronder Hans Holierook, maakt gebruik van een zogeheten blokverwarming. Dat wil zeggen dat de verwarming centraal geregeld is en tot grote ergernis van meerdere bewoners gewoon door blijft draaien, ook tijdens deze hittegolf.

Bekijk het hele item van Hart van Nederland in de video hieronder.

<em>Hart van Nederland</em>: 'Verwarming kan niet uit in seniorenflat' (video) Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Het gebouw met circa tweehonderd bewoners, waaronder Hans Holierook, maakt gebruik van een zogeheten blokverwarming. Dat wil zeggen dat de verwarming centraal geregeld is en tot grote ergernis van meerdere bewoners gewoon door blijft draaien, ook tijdens deze hittegolf. Bekijk het hele item van Hart van Nederland in de video hieronder. Zien: dit is waarom er strooiwagens door de straten rijden Bekijk deze video » Video: brandweer redt hond uit dakgoot in Eindhoven Bekijk deze video »
Nieuws :
Hart van Nederland: 'Verwarming kan niet uit in seniorenflat' (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: 'Verwarming kan niet uit in seniorenflat' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen