Zien: Oppositie woest als Coalitie vertrekt voor stemming over loon zorgpersoneel

Zien: Oppositie woest als Coalitie vertrekt voor stemming over loon zorgpersoneel

Kijk hier het Kamerdebat over de coronacrisis van woensdag 12 augustus terug.

Aan het ingelaste debat in de Kamer tijdens het reces over de coronacrisis is woensdagavond een bijzonder einde gekomen. Er zou nog gestemd worden over het loon van zorgpersoneel, maar te veel coalitie-Kamerleden waren al vertrokken.

Geert Wilders en Lodewijk Asscher zijn woedend
Op woensdagavond waren veel coalitie-Kamerleden na het coronadebat al naar huis gegaan. Er zou nog gestemd worden om het zorgpersoneel financieel te belonen na alle inzet in de coronacrisis, maar voor een hoofdelijke stemming moeten minstens 76 Kamerleden aanwezig zijn, en die waren al ‘weggerend’. Onder anderen Jesse Klaver, Lodewijk Asscher en Geert Wilders reageren woedend en noemen het ‘ondemocratisch’.

Bekijk de reactie van de boze oppositie in de video van De Telegraaf hieronder.

Zien: <em>Oppositie woest</em> als Coalitie vertrekt voor stemming over loon zorgpersoneel Kijk hier het Kamerdebat over de coronacrisis van woensdag 12 augustus terug. Aan het ingelaste debat in de Kamer tijdens het reces over de coronacrisis is woensdagavond een bijzonder einde gekomen. Er zou nog gestemd worden over het loon van zorgpersoneel, maar te veel coalitie-Kamerleden waren al vertrokken. Geert Wilders en Lodewijk Asscher zijn woedendOp woensdagavond waren veel coalitie-Kamerleden na het coronadebat al naar huis gegaan. Er zou nog gestemd worden om het zorgpersoneel financieel te belonen na alle inzet in de coronacrisis, maar voor een hoofdelijke stemming moeten minstens 76 Kamerleden aanwezig zijn, en die waren al ‘weggerend’. Onder anderen Jesse Klaver, Lodewijk Asscher en Geert Wilders reageren woedend en noemen het ‘ondemocratisch’. Bekijk de reactie van de boze oppositie in de video van De Telegraaf hieronder. TERUGKIJKEN: Kamerdebat met Hugo de Jonge over beleid coronavirus (12 augustus) Bekijk deze video » Zien: veel kritiek op corona-aanpak van minister Hugo de Jonge Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Oppositie woest als Coalitie vertrekt voor stemming over loon zorgpersoneel

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Oppositie woest als Coalitie vertrekt voor stemming over loon zorgpersoneel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen