Zien: Twentse supermarkt maakt doorstart na sluiting om geschonden coronaregels

Zien: Twentse supermarkt maakt doorstart na sluiting om geschonden coronaregels

Raymond Berning heeft zijn supermarkt in Twente uiteindelijk toch moeten sluiten, eerder weigerde hij dit meerdere keren. Berning moest zijn supermarkt dichtgooien omdat hij zich niet aan de coronamaatregelen heeft gehouden. Hij kreeg veel steun van omwonende tukkers, maar na een nieuw politiebevel gingen de deuren dicht. Maar deze sluiting was van korte duur, want hij heeft al een nieuw plan. “We zijn net een nieuw bedrijf begonnen, een pick-up point. Er worden nu al bestellingen klaargemaakt.”

Bekijk de video van het AD over de Twentse supermarkt hieronder.

Zien: Twentse supermarkt maakt doorstart na sluiting om geschonden coronaregels Raymond Berning heeft zijn supermarkt in Twente uiteindelijk toch moeten sluiten, eerder weigerde hij dit meerdere keren. Berning moest zijn supermarkt dichtgooien omdat hij zich niet aan de coronamaatregelen heeft gehouden. Hij kreeg veel steun van omwonende tukkers, maar na een nieuw politiebevel gingen de deuren dicht. Maar deze sluiting was van korte duur, want hij heeft al een nieuw plan. “We zijn net een nieuw bedrijf begonnen, een pick-up point. Er worden nu al bestellingen klaargemaakt.” Bekijk de video van het AD over de Twentse supermarkt hieronder. Video: Moet Nederland ook mondkapjes in openbaar verplichten? Bekijk deze video » 538: Klaas van der Eerden ergert zich dood aan gezonde ouders in supermarkt (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Twentse supermarkt maakt doorstart na sluiting om geschonden coronaregels

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Twentse supermarkt maakt doorstart na sluiting om geschonden coronaregels of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen