André van Duin staat tegen kanker: "Een verschrikkelijk jaar" (video)

André van Duin staat tegen kanker: "Een verschrikkelijk jaar" (video)

Komende woensdag (19 augustus) vind de tiende editie van Nederland Staat Op Tegen Kanker plaats. André van Duin presenteert het voorprogramma van de thema-avond, dat André Staat Op gaat heten.

Van Duin heeft zelf een moeilijke periode achter de rug: hij verloor zijn man Martin aan kanker. "Aan het begin is er niks aan de hand, maar ineens stort dat in en blijkt het foute boel te worden."

<em>André van Duin</em> staat tegen kanker: &quot;Een verschrikkelijk jaar&quot; (<em>video</em>) Komende woensdag (19 augustus) vind de tiende editie van Nederland Staat Op Tegen Kanker plaats. André van Duin presenteert het voorprogramma van de thema-avond, dat André Staat Op gaat heten. Van Duin heeft zelf een moeilijke periode achter de rug: hij verloor zijn man Martin aan kanker. "Aan het begin is er niks aan de hand, maar ineens stort dat in en blijkt het foute boel te worden." Bekijk het interview met André van Duin hierboven. Bekijk ook Zien: Ontroerend interview met André van Duin in De Wereld Draait Door Bekijk deze video » DWDD: André van Duin zingt La Bohème Bekijk deze video » Matthijs van Nieuwkerk in Beau: "Optreden André van Duin greep me aan" Bekijk deze video »
TV :
André van Duin staat tegen kanker: "Een verschrikkelijk jaar" (video)

Bekijk het interview met André van Duin hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André van Duin staat tegen kanker: "Een verschrikkelijk jaar" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen