Dave Roelvink wederom verliefd op Jazzlyn: "Ze is wat ik zoek in een vrouw" (video)

Dave Roelvink wederom verliefd op Jazzlyn: "Ze is wat ik zoek in een vrouw" (video)

Dave Roelvink is weer terug bij zijn oude liefde Jazzlyn, zo vertelt hij: "Een gezamenlijke vriendin van ons zei dat ze ons zo goed bij elkaar vindt passen en vroeg zich af of we nog wat in elkaar zagen."

'Waarom niet?'
De zoon van Dries Roelvink had daar eigenlijk nooit zo over nagedacht maar besloot het toch nog maar eens een kans te geven: "Waarom ook niet, weet je. Ze is wel wat ik zoek in een vrouw." De twee zijn vervolgens uit eten gegaan waarna alles weer opbloeide. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Dave Roelvink wederom verliefd op <em>Jazzlyn</em>: &quot;Ze is wat ik zoek in een vrouw&quot; (video) Dave Roelvink is weer terug bij zijn oude liefde Jazzlyn, zo vertelt hij: "Een gezamenlijke vriendin van ons zei dat ze ons zo goed bij elkaar vindt passen en vroeg zich af of we nog wat in elkaar zagen." 'Waarom niet?'De zoon van Dries Roelvink had daar eigenlijk nooit zo over nagedacht maar besloot het toch nog maar eens een kans te geven: "Waarom ook niet, weet je. Ze is wel wat ik zoek in een vrouw." De twee zijn vervolgens uit eten gegaan waarna alles weer opbloeide. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Dave Roelvink: "Ik snap dat mensen schijt aan coronaregels hebben" (video) Bekijk deze video »
TV :
Dave Roelvink wederom verliefd op Jazzlyn: "Ze is wat ik zoek in een vrouw" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dave Roelvink wederom verliefd op Jazzlyn: "Ze is wat ik zoek in een vrouw" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen