Zien: Wibi Soerjadi speelt piano bij Op1 (video)

Zien: Wibi Soerjadi speelt piano bij Op1 (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 13 augustus. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 13 augustus terugkijken.

Pianist Wibi Soerjadi blies in maart 50 kaarsjes uit in zijn geliefde Disneyland Parijs, weliswaar met Mickey en Donald op 2 meter afstand. Het had de voorbode moeten zijn op een jaar vol verjaardagsconcerten en muziek, maar een inbraak en de coronacrisis veranderde alles. Dit weekend zit hij weer achter zijn vertrouwde vleugel tijdens de tuinconcerten. Vanavond geeft hij bij Op1 een voorproefje op dit alles.

Zien: <em>Wibi Soerjadi</em> speelt piano bij <em>Op1</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 13 augustus. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 13 augustus terugkijken. Pianist Wibi Soerjadi blies in maart 50 kaarsjes uit in zijn geliefde Disneyland Parijs, weliswaar met Mickey en Donald op 2 meter afstand. Het had de voorbode moeten zijn op een jaar vol verjaardagsconcerten en muziek, maar een inbraak en de coronacrisis veranderde alles. Dit weekend zit hij weer achter zijn vertrouwde vleugel tijdens de tuinconcerten. Vanavond geeft hij bij Op1 een voorproefje op dit alles. Bekijk het hele fragment met Wibi Soerjadi hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit Op1 van 13 augustus Vanavond bij Op1: Jacco Vonhof, Patricia Bruijning, Wibi Soerjadi en meer Bekijk deze video » Jacco Vonhof bij Op1: "Kleine ondernemers kunnen niet in quarantaine" Bekijk deze video » Op1 gemist? Patricia Bruijning over ventilatie op scholen Bekijk deze video » Op1: Thea Meulders over Jappenkamp in Nederlands-Indië (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: Wibi Soerjadi speelt piano bij Op1 (video)

Bekijk het hele fragment met Wibi Soerjadi hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Wibi Soerjadi speelt piano bij Op1 (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen