Lang Leve de Liefde: "Ik draag nooit een onderbroek" (video)

Lang Leve de Liefde: "Ik draag nooit een onderbroek" (video)

Twee nieuwe deelnemers aan Lang Leve de Liefde proberen elkaar beter te leren kennen op een bijzondere manier: met een oogmasker op. Tijdens dat gesprek doet een van hen een opvallende uitspraak: "Ik heb speciaal een onderbroek moeten kopen voor deze date want ik draag nooit een onderbroek." Bekijk het fragment hieronder.

Lang Leve de Liefde: &quot;Ik draag nooit een <em>onderbroek</em>&quot; (video) Twee nieuwe deelnemers aan Lang Leve de Liefde proberen elkaar beter te leren kennen op een bijzondere manier: met een oogmasker op. Tijdens dat gesprek doet een van hen een opvallende uitspraak: "Ik heb speciaal een onderbroek moeten kopen voor deze date want ik draag nooit een onderbroek." Bekijk het fragment hieronder. Lang Leve De Liefde is sinds maandag 10 augustus drie weken lang iedere werkdag van 19:30 uur tot 20:30 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Suzanne klaar met Ko in Lang Leve de Liefde: "Zoek het uit, je bent een grens overgegaan" (video) Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: "Ik draag nooit een onderbroek" (video)

Lang Leve De Liefde is sinds maandag 10 augustus drie weken lang iedere werkdag van 19:30 uur tot 20:30 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: "Ik draag nooit een onderbroek" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen