Sandra Phlippen: "Het is niet gek dat de economie krimpt" (video)

Sandra Phlippen: "Het is niet gek dat de economie krimpt" (video)

Vrijdagochtend werd bekend dat de Nederlandse economie in de maanden april, mei en juni met 8,5% is gekrompen. "We moeten niet dramatiseren, we gaan niet ten onder. Iedereen weet dat tijdens deze maanden het openbare leven stilstond. Het is niet gek dat een economie dan vreselijk krimpt", reageert Sandra Phlippen, Chief Economist bij het Economisch Bureau van ABN AMRO. Bekijk het fragment van NPO Radio 1 hieronder.

Sandra Phlippen: &quot;Het is niet gek dat de <em>economie</em> krimpt&quot; (video) Vrijdagochtend werd bekend dat de Nederlandse economie in de maanden april, mei en juni met 8,5% is gekrompen. "We moeten niet dramatiseren, we gaan niet ten onder. Iedereen weet dat tijdens deze maanden het openbare leven stilstond. Het is niet gek dat een economie dan vreselijk krimpt", reageert Sandra Phlippen, Chief Economist bij het Economisch Bureau van ABN AMRO. Bekijk het fragment van NPO Radio 1 hieronder. Bekijk ook Video: Tweede Kamerleden houden geen afstand tijdens verhit coronadebat Bekijk deze video »
Nieuws :
Sandra Phlippen: "Het is niet gek dat de economie krimpt" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sandra Phlippen: "Het is niet gek dat de economie krimpt" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen