Zien: Dit is de nieuwe presentator van Drag Race Holland (video)

Zien: Dit is de nieuwe presentator van Drag Race Holland (video)

Het populaire Amerikaanse programma RuPaul's Drag Race krijgt vanaf volgende maand een Nederlandse variant: Drag Race Holland. Vrijdag is de presentator van het nieuwe programma bekend gemaakt.

De nieuwe presentator is niemand minder dan Fred van Leer! RuPaul vroeg hem zelf om het programma te gaan presenteren, zoals te zien in onderstaande video.

Zien: Dit is de nieuwe presentator van <em>Drag Race Holland</em> (video) Het populaire Amerikaanse programma RuPaul's Drag Race krijgt vanaf volgende maand een Nederlandse variant: Drag Race Holland. Vrijdag is de presentator van het nieuwe programma bekend gemaakt. De nieuwe presentator is niemand minder dan Fred van Leer! RuPaul vroeg hem zelf om het programma te gaan presenteren, zoals te zien in onderstaande video. "Wat een droom"Fred zelf zweeft nog steeds in een roze wolk: "Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik Drag Race Holland mag presenteren met de zegen van RuPaul. Wat een droom." Bekijk de bekendmaking van de presentator hierboven. Drag Race Holland is vanaf 18 september te zien op Videoland. De TV Kantine gemist? Fred van Leer onderuit gekegeld door Jan Versteegh Bekijk deze video » RuPaul's Drag Race krijgt Nederlandse versie: Drag Race Holland Bekijk deze video »
TV :
Zien: Dit is de nieuwe presentator van Drag Race Holland (video)

"Wat een droom"
Fred zelf zweeft nog steeds in een roze wolk: "Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik Drag Race Holland mag presenteren met de zegen van RuPaul. Wat een droom."

Bekijk de bekendmaking van de presentator hierboven. Drag Race Holland is vanaf 18 september te zien op Videoland.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dit is de nieuwe presentator van Drag Race Holland (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen