Video: Sam Fender geeft coronaproof-concert, met afgebakende plekken

Video: Sam Fender geeft coronaproof-concert, met afgebakende plekken

De Britse singer-songwriter Sam Fender had donderdagavond een primeur: hij gaf het eerste grote coronaproof-concert in het Verenigd Koninkrijk sinds de lockdown. Aan alle voorzorgsmaatregelen was gedacht: zitplaatsen, afgebakende plekken en eenrichtingsverkeer.

Uitverkocht
De 2500 kaarten voor het evenement in Newcastle waren in no-time uitverkocht. Fenders fans konden blijkbaar niet wachten om hem weer op te zien treden en waren wellicht sowieso wel in voor een verzetje. Bekijk beelden van het concert hieronder.

Video: Sam Fender geeft <em>coronaproof-concert</em>, met afgebakende plekken De Britse singer-songwriter Sam Fender had donderdagavond een primeur: hij gaf het eerste grote coronaproof-concert in het Verenigd Koninkrijk sinds de lockdown. Aan alle voorzorgsmaatregelen was gedacht: zitplaatsen, afgebakende plekken en eenrichtingsverkeer. UitverkochtDe 2500 kaarten voor het evenement in Newcastle waren in no-time uitverkocht. Fenders fans konden blijkbaar niet wachten om hem weer op te zien treden en waren wellicht sowieso wel in voor een verzetje. Bekijk beelden van het concert hieronder. Bekijk ook 35 jaar Live Aid: bekijk unieke, nooit eerder vertoonde backstage beelden Bekijk deze video »
Muziek :
Video: Sam Fender geeft coronaproof-concert, met afgebakende plekken

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Sam Fender geeft coronaproof-concert, met afgebakende plekken of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen